Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 160 de pensionari au câştigat în instanţă plata retroactivă a pensiilor, pe două luni

Publicat

sala judecata

Peste 160 de pensionari din Alba au câştigat în instanţă plata retroactivă pentru două luni, pentru drepturile neplătite din perioada noiembrie-decembrie 2008. Aceasta reprezintă o primă reuşită a avocaţilor PNL Alba, care au lucrat pro-bono, pentru a ajuta pensionarii încadraţi în grupe speciale de muncă să îşi recupereze banii.

„Noi, liberalii am ajutat mii de pensionari să meargă în instanță, să îi dea în judecată pentru drepturile lor, oferindu-le asistență juridică gratuită. Am cerut foarte clar pentru toţi cei discriminaţi să se plătească retroactiv sumele pentru perioada noiembrie 2008 – decembrie 2010. E o perioadă pentru care Boc şi ai lui au decis să nu plătească majorările la pensie pentru câteva mii de pensionari”, a transmis conducerea PNL Alba.

Aceste demersuri vor continua şi în perioada următoare. „Nu ne vom opri aici, procesele continuă și suntem siguri că alte succese vor urma, pentru că dreptatea e de partea celor care au muncit și își merită banii”, au transmis reprezentanţii PNL, Teodor Atanasiu şi Călin Potor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax