Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 170 de elevi şi studenţi din Alba primesc ajutor financiar în 2016 pentru achiziţionarea de calculatoare, prin programul Euro 200. LISTA beneficiarilor

Publicat

elevi

elevi calculator Ministerul Educaţiei a publicat în 2 iunie lista elevilor şi studenţilor care primesc în 2016 ajutor financiar pentru achiziţionarea de calculatoare. Din judeţul Alba, sunt 176 beneficiari eligibili.

La nivel naţional, numărul beneficiarilor este egal cu numărul solicitanţilor eligibili, respectiv 12.024, potrivit MECŞ.

Selecţia persoanelor beneficiare ale prevederilor Legii nr. 269/2004 s-a facut în ordinea crescătoare a venitului brut lunar pe membru de familia (150 lei), cu încadrarea în bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice, aprobat anual cu această destinaţie, mai transmite Ministerul.

AICI, lista beneficiarilor din Alba.

În următoarele cinci zile, se primesc contestaţii la această listă, iar pe 24 iunie, până la ora 18.00, se vor afişa rezultatele acestora, pe portalul dedicat şi în fiecare unitate de învăţământ.

Bonurile valorice pentru cumpărarea de calculatoare se eliberează în perioada 24 iunie – 30 iulie, achiziţionarea se poate face până în 31 august, iar până în 20 septembrie se depun copiil după facturi şi procesele verbale de predare-primire de către elevi.

Perioada 24 iunie – 20 octombrie este rezervată depunerii de către operatorii economici a bonurilor valorice, a copiilor după facturi, certificatelor de garanţie şi după procesele verbale de predare-primire la Comisia Judeţeană; înregistrarea operatorilor economici pe portalul dedicat.

Decontarea către agenţii economici se face în perioada 23 iulie – 30 noiembrie.

Beneficiarii acestui program sunt elevii/studenții învățământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie.

Ajutorul se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax