Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 170 de jandarmi din Alba au asigurat și menținut, zilnic, ordinea publică în perioada 1-5 martie. Au intervenit în 15 situaţii de conflict și au dat amenzi

Publicat

jandarmi alba1 Peste 170 de jandarmi din Alba au asigurat, menținut ordinea și au participat zilnic la misiunea de pază şi protecţie instituţională a obiectivelor, bunurilor şi valorilor  în perioada 1-5 martie. Jandarmii au intervenit în 15 situaţii în care a fost nevoie de aplanarea unor stări conflictuale, pe parcursul cărora au aplicat 5 avertismente scrise şi 7 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 1.550 lei.

Totodată peste 70 de misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice au fost executate de Jandarmeria Alba. La acestea au participat, zilnic, peste 100 de jandarmi, care au desfăşurat activităţi atât independent cât şi sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba. Totodată, aproximativ 70 de jandarmi au participat zilnic la misiunea de pază şi protecţie instituţională a obiectivelor, bunurilor şi valorilor din competenţa Ministerului Afacerilor Interne, repartizate, potrivit prevederilor legale, Jandarmeriei Alba.

Misiunile care au presupus un efort suplimentar pentru organizarea şi executarea activităţilor au fost executate pe timpul a două manifestări de protest, care au avut loc duminică, 1 martie, în municipiul Sebeş, respectiv în municipiul Alba Iulia. Prin eforturile de conştientizare depuse şi dialogul purtat permanent cu organizatorii şi protestatarii, aceştia au înţeles necesitatea desfăşurării manifestărilor publice în cadrul legal, nefiind semnalate incidente, au transmis jandarmii din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax