Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 170 de profesori şi elevi din Sebeş vor fi premiaţi de primărie, de Ziua Internaţională a Educaţiei. LISTA performerilor

Publicat

medalii Peste 170 de profesori şi elevi din Sebeş vor primii premii în bani, de la administraţia locală, miercuri, în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei.

Miercuri, 5 octombrie 2016, începând cu ora 10.00, Centrul Cultural „Lucian Blaga” va găzdui o ceremonie de premiere a elevilor care au obţinut rezultate pozitive la concursurile şi olimpiadele şcolare.

Tot miercuri, începând cu ora 12.30, Primăria Municipiului Sebeş va oferi o recepţie privată personalului didactic care s-a implicat în formarea şi educarea elevilor performeri, fie că este vorba de personal activ, fie că este vorba de profesori retraşi la pensie.

“Este un gest de gratitudine şi de profundă preţuire pe care îl datorăm corpului profesoral”, precizează reprezentanţii Primăriei Sebeş.

Vor fi premiaţi 114 elevi şi 58 de cadre didactice, bugetul alocat pentru aceste evenimente atingând suma de circa 43.000 lei.

Iniţiativa aparţine primarului municipiului Sebeş, Dorin Nistor, care s-a bucurat de susţinerea Consiliului Local al Municipiului Sebeş, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, precum şi a unităţilor şcolare locale.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor premianţilor sincere felicitări pentru performanţele obţinute, iar corpului profesoral urări de succes în toate activităţile şi proiectele destinate formării tinerelor generaţii.

În data de 5 octombrie, peste 200 de ţări sărbătoresc Ziua Internaţională a Educaţiei. În anul 1991, UNESCO a inaugurat prima zi mondială a educatorilor, invocând, semnarea, în anul 1966, a recomandării făcute de UNESCO şi de Organizaţia Internaţională a Muncii privind condiţiile de muncă ale personalului didactic.

Vezi LISTELE performerilor, pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax