Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 170 de şoferi au fost testaţi pentru alcool, în weekend, la Alba Iulia. Amenzi de 5.600 de lei, date poliţişti

Publicat

politist politia rutiera Peste 170 de conducători auto au fost testaţi de poliţiştii din Alba Iulia, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite desfășurată pe raza municipiului, la sfârșitul săptămânii trecute.    

În perioada 11-13 noiembrie, pe raza Municipiului Alba Iulia şi a secţiilor de politie arondate, a avut loc o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate, în principal, consumului de alcool precum şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, transmite IPJ Alba.

În cadrul acţiunii au fost controlate 182 de autovehicule şi au fost testaţi cu aparatul etilotest, 179 de conducători auto. Au fost constatate 29 de abateri contravenţionale, majoritatea de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 5.650 lei.

Totodată, au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, fapte sesizate poliţiei în noiembrie 2015 şi octombrie 2016.

Vezi şi Bărbat din Satu Mare, cu dosar penal pentru furt, la Alba Iulia. A sustras unelte de pescuit, dintr-un magazin. Le-a ascuns sub haine

Citeşte şi Doi minori din Alba Iulia, cercetaţi de poliţişti. L-au bătut pe un tânăr, pe strada Gheorghe Şincai din oraş

Duminică, în jurul orei 17.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe M.L., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Goldiş din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax