Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1800 de persoane din Aiud au beneficiat de screening medical gratuit, de Zilei Mondială a Sănătății

Publicat

Poza screening

În perioada 2 – 5 aprilie 2019 Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România – Sucursala Aiud în baza parteneriatului cu Primăria Municipiului Aiud a organizat cel mai mare program gratuit de screening medical pentru persoane adulte și copii din municipiul Aiud și din localitățile aparținătoare.

La final 1852 de persoane au beneficiat de screening medical, dintre care, 919 copii și 933 adulți.

Toate evaluările medicale au fost făcute de către medici și asistenți medicali bine pregătiți și s-a lucrat cu aparate de ultimă generație. Rezultate evaluărilor au fost înscrise într-o fișă sintetică cu care beneficiarii se vor prezenta la medicii de familie în funcție de rezultat.

Programul face parte dintr-un proiect cofinanțat din fonduri europene, câștigat de Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în Ungaria, în care vor fi cuprinse în total 7 județe din România, printre care și județul Alba.

Evenimentul a venit în întâmpinarea Zilei Mondiale a Sănătății, acesta fiind al treilea an consecutiv în care aiudenii beneficiază de programe de prevenție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax