Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 190 de pacienți internați la Spitalul Județean Alba votează cu urna mobilă. Mai multe cereri, comparativ cu primul tur

Publicat

Peste 190 de pacienți internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia și-au exprimat intenția de a vota cu urna mobilă. Majoritatea se află la sediul principal al unității medicale, de pe Bd. Revoluției.

Sunt disponibile trei urne mobile, de la secțiile de vot nr. 6, nr. 8 și nr. 16.

Reprezentanții unității medicale au precizat pentru Alba24 că în total au fost depuse 191 de cereri de vot (mai multe față de cele din primul tur – 186). Majoritatea sunt pacienți aflați la sediul principal de pe bd. Revoluției – 154. Mai sunt 23 de cereri de la secțiile de psihiatrie, recuperare neurologică și recuperare medicală și alte 14 de la secțiile de boli infecțioase și dermatologie.

Urnele mobile au fost aduse de la secția de votare nr. 6 pentru Infecțioase și Dermatologie, secția nr. 8 pentru Psihiatrie, Recuperare medicală și Recuperare neurologică și de la secția nr. 16 la sediul principal al spitalului.

Alegătorii netransportabili din motive de boală sau invaliditate pot vota cu urna mobilă.

Peste 300.000 de locuitori din județul Alba sunt așteptați, duminică, la vot, pentru a alege președintele României, în al doilea tur. În județ sunt organizate 439 de secții de votare. Votul a început la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00. Autoritatea Electorală a anunțat însă că există posibilitatea de prelungire a programului de vot până la cel mai târziu ora 23:59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21:00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax