Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 2.400 de volume au fost achiziționate în 2023 de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba

Publicat

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba și-a înnoit și diversificat fondul de carte și publicații, cu peste 2.400 de volume în primele două trimestre ale anului 2023.

Bugetul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” din Alba, alocat în acest an pentru achiziționarea de volume, în scopul diversificării și înnoirii fondului de carte este de 200.000 de lei.

De asemenea, pentru abonamente anuale la ziare și reviste, Biblioteaca are la dispoziție în acest an un buget de 5.402 de lei.

În prima jumătate a anului s-au cheltuit 95.455 de lei, după cum urmează:

  • trimestrul I: 895 de titluri, cu un total de 1.220 de de exemplare
  • trimestrul II: 913 de titluri, cu un total de 1.212 exemplare.
  • 8 abonamente lunare la ziare și reviste
  • aproximativ 300 de cărți primite prin donații

„Având în vedere efortul financiar făcut de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba pentru a răspunde nevoilor de lectură ale cetățenilor, vă aşteptăm să ne treceți pragul în fiecare zi lucrătoare, între orele 9:00 – 17:00, pentru a împrumuta la sala de lectură sau la domiciliu cărţile, ziarele şi revistele aflate în colecțiile noastre.

De asemenea îi așteptăm pe toți cei ce prețuiesc scriitorii și cartea de bună calitate să participe la activitățile de animație culturală pe care le organizează biblioteca noastră”, a transmis Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în cadrul unui comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax