Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 2.500 de lei obţinuţi din coplată, la Spitalul Judeţean Alba. Cu această sumă au fost achiziţionaţi papuci de unică folosinţă, pelerine şi dezinfectant

Publicat

Suma încasată de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru serviciile medicale acordate pacienţilor în regim de spitalizare continuă, în prima lună de la intrarea în vigoare a legislaţiei care prevede coplata, a fost în valoare de 2.560 lei. Banii au fost utilizaţi pentru achiziţionarea materialelor de protecţie şi de curăţenie.

S-au cumpărat botoşei de unică folosinţă, pelerine şi dezinfectant, în scopul îmbunătăţirii serviciilor medicale acordate pacienţilor.

“Aşa cum am promis, dorim să facem cunoscută suma care s-a obţinut în prima lună din coplată.  Vom face cunoscute aceste informaţii în fiecare lună deoarece Spitalul, dincolo de îngrijirea efectivă a bolnavilor, trebuie să se preocupe şi de câştigarea şi păstrarea încrederii pacienţilor, oferindu-le acestora şi aceste informaţii”, a spus Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax