Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 2.500 de membri PSD din Alba, la mitingul de la București. Coincidență: Nu mai există autocare disponibile

Publicat

alba24.ro

Peste 2.500 de membri și simpatizanți PSD din județul Alba se vor deplasa sâmbătă la București pentru a participa la a unui miting „împotriva abuzurilor de mai mult timp” cum  numește Liviu Dragnea manifestarea. Președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîzru spune că deplasarea se face pe cont propriu, asta deși, coincidență sau nu, în județul Alba toate companiile mari de transport din județ sunt „blocate” pentru data de 9 iunie. Ba mai mult secretarul general al PSD, Marian Neacşu spunea, luni, că toate costurile de transport vor fi suportate de către organizațiile PSD din țară.

„Toată flota este blocată sâmbătă. Numai după data de 10 avem disponibile” este răspunsul firmelor de transport din județul Alba la întrebarea: Aveți autocare libere în data de 9 iunie?

Mitingul PSD de la București a blocat toate autocarele companiilor cunoscute de transoport din județul Alba. Peste 2.500 de lideri, membri și simpatizanți ai PSD vor pleca din județul Alba pentru a participa la manifestarea de sâmbătă. Potrivit unor surse, fiecare membru al partidului trebuie să mai aducă cu el încă 9 persoane.

Legat de acest miting, președintele PSD Alba Ioan Dârzu spunea, săptămâna trecută, că este „un miting făcut împotriva abuzurilor de tot felul, și în ultima vreme vedem ce tipuri de abuzuri s-au făcut în România, în special în justiție, abuzuri care nu ar fi trebuit să se întâmple într-un stat democrat, într-un stat european. Ați văzut decizia CCR și din punctul nostru de vedere, credem că lucrurile trebuie să intre în normalitate și să fim tratați la același nivel. S-au făcut multe abuzuri în acest domeniu și ele trebuie să înceteze”.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Fi Rea

    marți, 05.06.2018 at 14:00

    Da, aveti dreptate, NU TREBUIE sa sa intample abuzuri in Romania! dar,a sa de chiori sa fiti sa nu vedeti ca voi ati generat toate abuzurile! Hai sictir! Chiar nu aveti pentru ce marsalui, pentru redusa de Veorica? Daca veti marsalui cu parada LGBT poate mai strangeti niste voturi de la retardatii aia!

    • Cititor

      marți, 05.06.2018 at 15:05

      Îmi plac comentariile tale. Felicitări pentru curaj!

  2. Cititor

    marți, 05.06.2018 at 15:04

    O întrebare pentru psd-iști:
    Sincer, ce credeți, veți mai câștiga următoarele alegeri?

  3. Andrei

    marți, 05.06.2018 at 15:09

    Pionerii patriei!
    Mai trebuie cravata 🙂

  4. Alin

    marți, 05.06.2018 at 15:21

    Sper sa faca soferi de autocare live-uri pana la Bucuresti sa ne scape de tristetea asta rosie si amara. Sper sa aveti noroc de tiriri :).

  5. Lazăr Gheorghe

    marți, 05.06.2018 at 16:47

    Merg și eu, să vă zic „câteva”.. Hai cu toți la București, f*****i aid******i de Pesedisti î******i PS. Dacă nu mai mergeți anunțați-mă..

  6. Cititor2

    marți, 05.06.2018 at 20:40

    PSD-iști mincinoși. V-ați tot lăudat că dați vouchere de vacanță. În învățământ nici acum nu le-am primit iar săptămâna viitoare se ia vacanța.
    Mai puteți minți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax