Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 2 tone de sârmă de viţă de vie, furată de trei bărbaţi din Aiud. Paguba de 2.000 de lei a fost recuperată de poliţişti

Publicat

Trei bărbaţi din Aiud, suspecţi că au furat peste 2,2 tone de sârmă dintr-un câmp de viţă de vie, au fost prinşi de poliţişti, miercuri, cu ocazia unei acţiuni organizate pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi menţinerea siguranţei publice. Pentru a o valorifica, bărbaţii au predat sârma sustrasă unui centru de preluare a deşeurilor feroase din Aiud, obţinând 2.000 lei. Paguba a fost recuperată integral de poliţişti.

Acţiunea de prevenire şi combatere a infracţiunilor şi pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică a Poliţiei Municipiului Aiud a prilejuit, miercuri, identificarea a 3 bărbaţi din Aiud. M. L. (34 de ani), B. S. (45 de ani) şi S. I. (45 de ani) au fost principalii suspecţi de comiterea furtului a 2.255 kilograme de sârmă de pe o parcelă cultivată cu viţă de vie, situată în locul numit Poligon, pe raza municipiului Aiud.
Poliţiştii au conchis că sârma, în valoare de 2.000 de lei, a fost sustrasă de către cei 3 suspecţi în perioada 19 – 23  decembrie 2011 şi valorificată la un centru de preluare a deşeurilor feroase din municipiul Aiud.
Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cei 3 suspecţi sunt cercetaţi în continuare pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax