Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Peste 20 de posturi vacante la CARREFOUR Market din Alba Mall. Magazinul SE DESCHIDE în octombrie

Publicat

Noua locaţie unde albaiulienii şi nu numai vor putea să-şi facă cumpărăturile este Carrefour Market din Alba Mall, magazin care urmează să fie deschis din octombrie. Până atunci, cei în căutarea unui loc de muncă pot alege să se angajeze la această companie, care oferă pentru unitatea din Alba Iulia 23 de posturi.

Potrivit datelor transmise de AJOFM Alba, sunt disponibile 9 posturi de casier, 8 posturi de manipulant marfă, 2 posturi de recepţioner marfă, dar şi trei de operator comercial şi un post de tehniciar preţ de cost.

CV-urile pot fi transmise la adresa de mail adriana_balea@carrefour.com

Magazinul va fi deschis în locul supermarketului care funcţionează acum în incinta centrului comercial.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 475.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour operează 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unităţi: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 80 supermarketuri „Market”; 44 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerţ online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax