Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 20 de șoferi au rămas fără permise în Alba, în ultimele patru zile. Amenzile date de polițiști și jandarmi

Publicat

Peste 20 de șoferi au rămas fără permise în Alba, în ultimele patru zile. În minivacanța de Sfânta Maria, circa 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județului Alba.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 14 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Structurile de poliție au intervenit la 223 de evenimente, majoritatea fiind semnalate prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

În cele 4 zile, au fost constatate 82 de infracțiuni, din care 14 în flagrant delict, potrivit IPJ Alba.

Au fost sancționate 627 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 176.230 lei. Față de 5 persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități în trafic, pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

În urma acțiunilor dedicate siguranței traficului rutier, polițiștii au reținut 23 de  permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Jandarmii din Alba au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1200 de lei pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. De asemenea, în această perioadă, au fost legitimate 170 persoane și 11 cetățeni străini prin aplicația E-DAC și au fost gestionate un număr de 7 apeluri 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate