Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de familii din zone izolate ale Munților Apuseni au primit pachete cu alimente. Inițiativă a organizatorilor UNTOLD

Publicat

În mai puțin de o lună de la lansare, platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD, a realizat mai multe proiecte de susținere și ajutor a spitalelor  în lupta cu COVID-19, precum și a oamenilor aflați în nevoie, din mai multe zone ale țării, au transmis reprezentații UNTOLD, într-un comunicat de presă de marți.

Bursa de Nevoi UNITED a ajuns și în munții Apuseni, la cei mai izolați oameni.

Peste 200 de familii care trăiesc în cătune nu mai au acces, în această perioadă, la alimente și produse de bază, atât de necesare oricând, dar mai ales acum.

Cele 200 de familii au primit pachete cu tot ce aveau nevoie de la voluntarii UNITED și Asociația Din Suflet Pentru Apuseni, cu ajutorul unul lanț național de magazine.

De asemenea, 6 voluntari au produs, într-o săptămână, 5.000 de viziere, alături de firma Rubin 2000, pentru spitalele și instituțiile din Maramureș. Alte 1.000 de bucăți au fost confecționate la începutul lunii aprilie și au fost deja donate.

Voluntarii, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, s-au înscris în Bursa de Nevoi de pe platforma UNITED și au muncit zilnic câte 8 ore, pentru a acoperi necesarul eroilor din linia 1 în lupta cu COVID-19. Ei au avut asigurate toate condițiile de igienă, precum și echipamente de protecție și mâncare.

Foto: Untold

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax