Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de jandarmi din Alba, de serviciu în minivacanța de Revelion. Sunt pregătiți pentru intervenție

Publicat

Peste 200 de jandarmi vor participa la asigurarea unui climat de normalitate și siguranță publică pe timpul manifestărilor prilejuite de minivacanța de Revelion, au transmis reprezentanții instituției. 

Efectivele de jandarmi vor fi organizate atât în subunități de intervenție cât și în patrule de menținere a ordinii publice, independente sau mixte.

Acestea vor avea misiunea de a veghea la ordinea și siguranța publică pe timpul desfășurării manifestărilor cultural-artistice sau religioase, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Jandarmii vor oferi sprijin organizatorilor, vor acționa pentru protecția participanților și vor preveni apariția violențelor sau faptelor antisociale.

De asemenea, jandarmii montani sunt pregătiți să intervină pentru ajutorarea celor aflați în dificultate în zona montană a județului.

Ei vor fi în măsură să dea informații referitoare la zonele considerate dificile și care trebuie evitate, la modul corect de echipare și la conduita în caz de pericol.

”Tuturor participanților la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să nu depășească limitele decenței comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape copii, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale și să semnaleze prompt forțelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială.

De asemenea, celor aflați la munte în această perioadă, le solicităm să rămână în preajma pârtiilor amenajate și să evite călătoriile solitare, să fie echipați corespunzător și să-și doteze mijloacele de transport pentru circulația în condiții de iarnă și, foarte important, să respecte indicatoarele și semnalizările care atrag atenția asupra unui drum/traseu turistic închis circulației în acest anotimp” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax