Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de jandarmi din Alba, la datorie în minivacanța de Crăciun. Au aplanat mai multe scandaluri și au prins un hoț

Publicat

Peste 200 de jandarmi au acționat pe timpul minivacanței de Crăciun, pentru asigurarea ordinii pe raza județului.

În acest sens, jandarmii din Alba au acționat zilnic, atât independent cât și în sistem integrat, alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, în perioada 23 – 26 decembrie, pe timpul misiunilor desfășurate, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba, au constatat o infracțiune de furt a unui telefon și a unei sume de bani.

Autorul a fost prins în scurt timp.

De asemenea, au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4500 lei și 3 avertismente scrise, majoritatea fiind pentru tulburarea liniștii publice și scandaluri.

Totodată, oamenii legii au soluționat un număr de 14 apeluri la numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență 112.

În plus, jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea a 2 autovehicule în zona montană a județului, respectiv la Luncile Prigoanei și Cheile Ordâncușei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax