Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jandarmi din Alba vor fi la datorie în minivacanța de Revelion. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

Jandarmeria Alba va acționa în aceste zile, prilejuite de trecerea în noul an, cu efective sporite pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public.

„Vrem să ne asigurăm că veți petrece în siguranță, sens în care vom oferi sprijin organizatorilor, vom acționa pentru protecția participanților și vom preveni apariția violențelor sau faptelor antisociale. Vom acționa la nivelul județului Alba sprijiniți de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Tuturor participanților la manifestările  organizate în această perioadă le reamintim să nu depășească limitele decenței comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape copii și să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale, iar în caz de nevoie să solicite ajutorul forțelor de ordine.

Dorim să atragem atenția asupra faptului că orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune, cei mai expuși la aceste pericole fiind copiii, dar incidentele pot apărea și în cazul adulților, motiv pentru care invităm la responsabilitate și precauție.

De asemenea, jandarmii de la posturile montane sunt pregătiți să intervină pentru ajutorarea celor aflați în dificultate în zona montană a județului.

Având în vedere că la nivelul județului Alba au existat nenumărate atenționări cu privire la apariția animalor sălbatice în proximitatea gospodăriilor sau în stațiunile turistice, în cazul în care întâlniți animale sălbatice, nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni.

Recomandăm celor aflați la munte în această perioadă, să rămână în preajma pârtiilor amenajate și să evite călătoriile solitare, să fie echipați corespunzător și să-și doteze mijloacele de transport pentru circulația în condiții de iarnă și, foarte important, să respecte indicatoarele și semnalizările care atrag atenția asupra unui drum/traseu turistic închis circulației în acest anotimp.

Jandarmeria Alba vă urează un călduros La Mulți Ani și clipe minunate, dar mai ales în siguranță alături de toți cei dragi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax