Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de persoane la Urgențe, de Crăciun, în Alba. Majoritatea cazurilor medicale, afecţiuni digestive și colici renale

Publicat

UPU Alba

UPU-după De Crăciun, personalul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Alba a înregistrat peste 200 de cazuri medicale. În perioada 24-25 decembrie, majoritatea urgențelor medicale au fost probleme digestive, colici. Potrivit reprezentanților UPU, din numărul total de 220 de cazuri care s-au prezentat la urgență, 100 de pacienți au fost înregistrați în ziua de Ajun, iar în prima zi de Crăciun 120 de persoane.

Sărbătorile de Crăciun nu au scutit personalul secției de Urgență din Alba de cazuri medicale. În ziua de Ajun și în prima zi a Crăciunului, 220 de persoane  au exagerat cu mâncarea și s-au ales cu probleme digestive, iar pe lângă acestea se mai regăsesc cazuri precum accidentele vasculare sau colicile renale.

Potrivit reprezentanților UPU, în cele două zile nu au fost înregistrate incidente grave, în afara accidentului rutier care s-a produs joi seara la intersecția străzilor Regina Maria și George Coșbuc, iar o femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax