Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de pietoni şi şoferi amendaţi într-o singură zi, în judeţul Alba. 15 conducători auto au rămas şi fără permise. Acţiune a Poliţiei Rutiere

Publicat

politia trecere de pietoni Într-o singură zi, peste 200 de pietoni şi şoferi au fost amendaţi de Poliţia Rutieră Alba, în cadrul unei acţiuni organizate în judeţ pentru siguranţa circulaţiei. 15 conducători au au rămas şi fără permise.

La data 28 ianuarie, Serviciul Rutier Alba, a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea, de către participanții la trafic, a normelor legale privind traversarea.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 73 de pietoni, care s-au angajat în traversări neregulamentare şi 6 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor, pentru aceştia din urmă fiind luată şi măsura reţinerii permisului.

Alţi 153 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au mai reţinut 9 permise pentru alte abateri şi 9 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 48.720 lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă pietonilor să evite să circule pe partea carosabilă şi să folosească pentru traversare numai trecerile pentru pietoni marcate şi semnalizate, asigurându-se temeinic înainte de a traversa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax