Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de polițiști și jandarmi din Alba au verificat dacă se respectă regulile impuse de pandemia de COVID. Ce au descoperit

Publicat

Peste 200 de polițiști alături de polițiști locali și jandarmi au participat în ultimele 24 de ore la verificări care au vizat modul în care cetățenii județului Alba respectă normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

Mai exact, 226 de polițiști au controlat 87 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 93 de mijloace de transport, din care 52 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 1.914 persoane și au fost făcute verificări la 81 de obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 93 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 9 care au participat la activități în spații publice închise pentru care au fost instituite restricții și 4 care nu au respectat interdicțiilor privind deplasarea.

Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax