Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de șoferi amendați în Alba, majoritatea pentru viteză. Câte permise au fost reținute de polițiști

Publicat

Peste 200 de șoferi au fost amendați în județul Alba, în ultimele două zile, în cadrul unor acțiuni organizate de polițiști. Au fost reținute 11 permise de conducere.

Acțiunile au fost organizate pentru creșterea siguranței participanților la traficul rutier.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 13 noiembrie, între orele 10.00-18.00, s-a acționat pentru combaterea excesului de viteză. Au fost sancționați 137 de conducători auto, din care 87 pentru depășirea limitei legale de viteză, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Luni, 14 noiembrie, s-a acționat pentru verificarea modului în care se desfășoară transportul public de persoane. Au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.745 de lei.

Marți, 15 noiembrie, se va acționa pentru combaterea abaterilor pietonilor și prevenirea accidentelor în care poate fi implicată această categorie de participanți la traficul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax