Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de şoferi AMENDAŢI pentru VITEZĂ şi alte abateri, în ALBA, într-o singură zi. Cinci şoferi au rămas fără permise

Publicat

actiune politisti alba Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au amendat peste 200 de şoferi, în cadrul unei acţiuni organizate joi pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor care se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Cinci dintre aceşti conducători auto au rămas fără permise.

Din cele 231 de sancţiuni contravenţionale, 134 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 22.522 lei.

Tot joi, poliţiştii Biroul Rutier Alba Iulia împreună cu lucrători ai Poliţiei Locale au desfăşurat pe raza municipiului o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.

Au sancţionat 90 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea 35 au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Totodată au fost sancţionaţi 19 conducători auto care au oprit/staţionat în loc nepermis, 24 care nu a respectat regimul legal de viteză, 6 care nu au utilizat centura de siguranţă, iar alte 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.972 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax