Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de şoferi amendaţi şi 10 permise reținute de Poliţia Rutieră Alba, într-o singură zi. Acţiunea a vizat prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă

Publicat

actiune ipj politie blaj

actiune ipj politie 2Creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice este prioritatea poliţiştilor rutieri din judeţul Alba. Acţiunile organizate de Serviciul Rutier au continuat marți, 26 ianuarie, cu una ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Cu această ocazie, peste 200 de şoferi au fost amendaţi, iar 10 au rămas fără permis.

La data de 26 ianuarie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuţii pe poliţie rutieră, au desfăşurat o acţiune de a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea excesului de viteză.

Cu ocazia acestei acţiuni, pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.460 lei, din care 166 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Doi şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, 8 s-au angajat în depăşiri neregulamentare, iar restul au fost sancţionaţi pentru alte abateri la regimul rutier.

Au fost reţinute 10 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni.

În jurul orei 09.00, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce acţionau pe DN1, în afara localităţii Galda de Jos, l-au depistat pe D.G., de 65 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile germane, din luna iulie 2015.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

La ora 15,55, poliţiştii rutieri din Ocna Mureş l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La ora 18.35, pe strada Ardealului din Teiuş, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe L.E., de 26 de ani, din comuna Stremţ, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Şi faţă de acest conducător auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat”.

În jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comună, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax