Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de şoferi amendaţi şi 18 permise reţinute de poliţiştii din Alba. Acţiune IPJ pentru depistarea celor care depăşesc neregulamentar

Publicat

actiune politisti alba Peste 200 de şoferi au fost amendaţi şi 18 conducători auto au rămas fără permise în urma unei acţiuni organizate de Poliţia Rutieră Alba, marţi, pentru prevenirea accidentelor cauzate de depăşiri neregulamentare. Valoarea sancţiunilor este de aproape 40.000 de lei.

Marţi, între orele 7.00 – 13.00 și 15.00 – 21.00, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării de către conducătorii auto a normelor legale privind depăşirea.

La acţiune au participat, pe lângă poliţiştii Serviciului Rutier, poliţişti de la structurile de poliţie rutieră ale subunităţilor care au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică.

Cu această ocazie au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 209 conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, 16 dintre aceştia pentru că s-au angajat în efectuarea de depășiri neregulamentare.

Totodată, au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 37.620 lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea neregulamentară alături de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de trafic şi indisciplina pietonilor reprezintă cauze principale ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, transmit reprezentanţii IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax