Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de transportatori de mărfuri controlați și aproape 90 amenzi aplicate de polițiștii rutieri din județul Alba

Publicat

politie

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat, vineri, 28 martie 2014, pe raza județului, o acţiune pentru reducerea riscului rutier în transportul public de mărfuri. În cadrul acţiunii au fost oprite în vederea efectuării de controale 217 autovehicule de transport marfă, fiind aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 26 au fost pentru neportul centurii de siguranţă, 14 pentru lipsa unor documente, 7 pentru depăşirea regimului legal de viteză, restul constituind alte abateri la regimul rutier.

Poliţiştii au depistat de asemenea şi conducători auto care conduceau autovehicule, deşi acestea prezentau defecţiuni tehnice (3 cazuri) sau care nu şi-au luat măsurile necesare pentru neasigurarea încărcăturii (1 caz), nerespectarea timpilor de odihnă (1 caz). Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 16.120 lei.

De asemenea a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere, retrase trei certificate de înmatriculare şi constatată o infracţiune rutieră (tractarea unei remorci neînmatriculate).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax