Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 2000 de companii, protest public, după „Revoluţia fiscală”: „Ne pasă de angajaţii noştri”

Publicat

Coaliţia pentru Dezvoltarea României transmite, într-o scrisoare deschisă, în numele a peste 2000 de companii, că mesajul public lansat de premierul Mihai Tudose conform căruia mediul de afaceri este cel care generează lipsa de fonduri la buget pentru şcoli, infrastructură sau servicii medicale este unul profund fals şi dăunător societăţii româneşti.

Coaliţia, care susţine că reprezintă peste 2.000 de companii, ce angajează peste 600.000 de oameni şi generează anual afaceri de peste 50 miliarde de euro, afirmă că va aplica şi va respecta legile României.

“Mesajul public lansat de dumneavoastră (premierul Mihai Tudose –n.r.), în numele Guvernului României conform căruia mediul de afaceri este cel care generează lipsa de fonduri la buget pentru şcoli, infrastructură sau servicii medicale este unul profund fals şi dăunător societăţii româneşti.

Negreşit şi în mediul privat (ca şi în zona bugetară) se fac greşeli, există probleme, sunt persoane şi companii care fac evaziune fiscală şi nu respectă legile. Dar în marea sa majoritate, mediul de afaceri este CORECT şi este cel care produce bunăstare în România. Companiile cu capital străin (multe dintre ele multinaţionale), băncile şi sute de mii de antreprenori români îşi respectă angajaţii şi legile ţării. Ei sunt cei care asigură banii din care sunt plătiţi profesorii şi doctorii, magistraţii şi judecătorii, din care sunt construite şcolile şi spitalele. Banii care susţin administraţia publică.

Banii din care se dezvoltă România. Toate aceste companii şi toţi aceşti antreprenori trebuie RESPECTAȚI.

Dacă Guvernul are dovezi clare că sunt companii cu capital autohton sau străin care nu respectă legea, vă rugăm, în mod public, să le nominalizaţi şi să informaţi instituţiile abilitate”.

Sursele citate mai precizează că “ne pasă de angajatii noştri şi de România. Vom vedea în viitor dacă îngrijorarile noastre se vor materializa sau nu. Pentru binele tuturor, sperăm sincer să nu fie cazul!”.

Coaliţia pentru Dezvoltarea României îl invita pe premierul Mihai Tudose la o conferinta de presă, miercuri, pentru a discuta despre cine va răspunde pentru oportunităţile pierdute şi pentru plasarea României într-o altă liga pentru investitori, din cauza modificărilor masive aduse Codului Fiscal din 2018 şi anunţarea lor cu doar 7 saptamani înainte să intre in vigoare.

surse: fic.ro/coalitia, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bomba Atomica

    luni, 13.11.2017 at 13:02

    oferiti salariu de 1000 euro / luna daca vreti sa aveti oameni la lucru !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax