Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 25 de persoane au decedat și alte 133 au fost grav rănite în accidente pe drumurile din Alba, în 2017

Publicat

https://youtu.be/knk0MTMrDVo

Sute de accidente s-au produs anul trecut în județul Alba, în urma cărora 26 de persoane și-au pierdut viața și peste 100 au fost grav rănite, potrivit bilanțului realizat de IPJ Alba. 

VEZI:  Tragediile de pe şoselele din Alba. Zeci de oameni și-au pierdut viața în accidente grave

Viteza excesivă, neatenţia, oboseala la volan, neadaptarea la condițiile de mers, depășiri ilegale și alte situații au determinat producerea, anul trecut, a 134 de accidente în județul Alba. 26 de persoane au decedat, 133 au fost rănite grav și 60 rănite ușor, ca urmare a evenimentelor rutiere de pe drumurile județene și naționale.

Cele mai multe au avut loc în mediul urban (65), în care 14 oameni au decedat și alți 61 au fost grav răniți. În mediul rural au avut loc 47 de accidente, cu 5 decese și 48 răniți grav.

În ceea ce privește drumurile naționale ce străbat județul Alba, cele mai multe accidente, 15 în total, au avut loc pe DN1, în care 15 persoane au decedat și alte 18 au fost grav rănite. Pe DN7 s-au petrecut, pe parcursul anului trecut, 7 accidente, iar o persoană şi-a pierdut viaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax