Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 250 de şoferi amendaţi şi 8 permise reținute de Poliţia Rutieră Alba, în weekend. Acţiunea a vizat prevenirea accidentelor cauzata de viteza excesivă

Publicat

actiune politia rutiera Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea siguranţei rutiere, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. Peste 250 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză. Totodată au reţinut 8 permise de conducere, din care unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 84.970 lei.

În perioada 24-26 februarie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi de poliţiştii secţiilor de poliţie rurală.

În cadrul acestei acţiuni au fost folosite 11 aparate radar, care, pe unele segmente de drum, identificate cu risc de producere al accidentelor, au fost amplasate în sistem „cascadă”.

Poliţiştii au depistat 267 de conducători auto ce au depăşit limita maximă de viteză şi 59 care au încălcat alte norme privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au reţinut 8 permise de conducere, din care unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 84.970 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax