Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 260 de luptători de kickbox urcă în ring la Alba Iulia, în cadrul competiției internaționale Cezar Fight Championship

Publicat

Peste 260 de luptători de kickbox din România și Republica Moldova vor ”lua cu asalt” Alba Iulia, în weekend-ul 9 – 10 iulie. Mai exact, sportivi și antrenori din 40 de cluburi de luptă, din țară, vor participa la Cezar Fight Championship, competiție organizată de clubul de kickbox din Alba Iulia, Revolution Academy. 

Competiția sportivă va avea loc sâmbătă, 9 iulie, la sala de sport a Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia. Cei peste 250 de luptători vor lupta în trei ringuri, în sistem piramidal, pentru o centură la categoria la care luptă.

De la clubul din Alba Iulia, Revolution Academy, vor urca în ring: Bera Catalin 70 kg, 20 ani,  Nistor Andrei 70 kg, 23 ani, Murphy Brandon 75 kg, 18 ani,
Truta Robert 80 kg, 15 ani, Tofan Eliazar 100+kg, 18 ani, Petrariu Gabriel 90 kg, 28 ani, Mailat Ionut 65 kg, 18 ani, Tudor Popa 66 kg, 13 ani, Polgar Octavian 27 kg, 8 ani, Chețan Catalin 28 kg, 8 ani, Daniel Ganga 66 kg, 15 ani, Balica Alex 70 kg, 14 ani.

”Așteptăm peste 260 de sportivi din România și din Republica Moldova să vină la Alba Iulia și să lupte pentru o centură de campion. Vor fi trei ringuri de luptă, în care sportivii vor lupta. Este o mare diferență între o luptă pe tatami și o luptă în ring. Încercăm să le oferim cele mai bune condiții de luptă sportivilor la Alba Iulia.

Suntem ajutați de StarAssembly, care este și sponsorul principal al competiției sportive. Fără ajutor financiar din mediul privat nu se poate realiza un eveniment sportiv care să pună orașul gazdă pe harta sportivă a României. Va fi o zi puternică, în care sportivii alături de antrenori vor da tot ce au mai bun pentru o centură.

Sunt sportivi ce vin din 40 de cluburi din țară, dar și din Republica Moldova. Sunt luptători ce se antrenează constant și care în ring dau ce e mai bun. Evenimentul este organizat cu sprijinul logistic al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” și al primăriei Alba Iulia”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenor al clubului Revolution Academy și promoterul Cezar Fight Championship.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax