Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Peste 3.000 de lei, suma decontată pentru februarie de Consiliul Local Cugir pentru profesorii navetişti

Publicat

Consiliul Local Cugir a aprobat, în şedinţa de joi, decontarea cheltuielilor aferente transportului la serviciu pentru 36 de cadre didactice, pentru luna februarie. Suma totală solicitată şi aprobată de consilierii locali este de 3.047 lei.

Conform Legii Educaţiei naţionale nr. 1/2011, decontarea cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice face parte din finanţarea complementară ce se asigură din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar.

Personalul didactic care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o locuinţă corespunzătoare în localitatea unde are postul i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport în comun. Dacă nu există mijloace de transport în comun, se decontează valoarea a 7,5 l benzină la 100 km parcurşi, dacă deplasarea se face cu autoturismul personal.

Suma totală solicitată pentru decontarea navetei aferente celor 36 de cadre didactice aflate în această situaţie la Cugir, pe luna februarie, este de 3.047 lei.

Fiecărei şcoli cu profesori navetişti le revin următoarele sume: Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Cugir – 382 lei, Şcoala cu clasele I-VIII Singidava – 249,70 lei, Şcoala cu clasele I-VIII Vinerea – 509 lei, Şcoala cu clasele I-VIII „Iosif Pervian” – 497 lei, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Cugir – 441 lei, Colegiul Naţional „David Prodan” – 718 lei, Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” – 251 lei.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax