Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 3 milioane de lei pentru reamenajarea parcului din Cîmpeni. Alei, aparate de sport și grup sanitar

Publicat

Parcul din Cîmpeni va fi renovat cu 3 milioane de lei. Se vor schimba mobilierul, spațiul de joacă, se vor monta aparate de fitness și se va construi un grup sanitar. Administrația locală a scos deja la licitație lucrările, iar acum se așteaptă depunerea ofertelor.

Potrivit proiectului, locaţia este în intravilanul orasului Cîmpeni, pe strada Avram Iancu, cu o suprafaţă totală de 11.1940 mp, cu rețele de utilităţi.

Se propun: noi trasee pietonale, acces auto controlat, separare zone verzi de cele pavate, crearea unei piaţete pentru diferite activităţi, crearea de zone decorative, spaţii de joacă, eliberarea unor zone ocupate cu arbori vechi şi înlocuirea lor cu specii de talie mică, arbustive sau floricole, grup sanitar public.

Având în vedere că acest obiectiv este compus din lucrări în valoare estimativă de 2.776.713,14 lei și dotări în valoare estimativă de 387.555,77 lei, ofertantul va face dovada că în ultimii 5 ani, calculați până la data limita de depunere a ofertelor, a dus la bun sfârșit lucrări similare cu cele care fac obiectul procedurii de achiziție, a căror valoare cumulată a fost de cel puțin 2.776.713,14 lei, fără TVA, la nivelul a cel mult două contracte.

Pentru proiectul a cărui valoare este de 3.164.268.91 de lei, cei interesați pot depune ofertele până la data de 30 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax