Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 30.000 de litri de deșeuri periculoase, descoperite de polițiștii din Alba după un control la un centru de fier vechi

Publicat

Peste 30.000 de litri de deșeuri periculoase au fost indisponibilizate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma unui control la un agent economic, specializat în colectarea deșeurilor.

Polițiștii au deschis un doar penal.

La data de 29 iulie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Alba, au efectuat un control, pe raza localității Șard, la un punct de lucru al unui agent economic, specializat în colectarea deșeurilor.

În urma controlului polițiștii au constat că, deșeuri periculoase, precum ulei uzat, deșeuri de aparate electrice și filtre de motorină, erau depozitate în spații neprotejate și nesecurizate.

Polițiștii au indisponibilizat cantitatea de de 30.950 de litri de ulei uzat și au deschis un dosar penal, pentru neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax