Connect with us
Publicitate

ABRUD

Peste 30 de brazi confiscaţi de poliţiştii din Alba Iulia şi Baia de Arieş, după controale în trafic

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia şi cei din Baia de Arieş au depistat, în trafic, alte două transporturi ilegale de pomi de Crăciun. Miercuri, oamenii legii au confiscat 32 de brazi.

Potrivit IPJ Alba, în 20 decembrie, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Abrud, în timp ce transporta cu o autospecială 26 de brazi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, potrivit prevederilor art. 19 din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvic, iar brazii de Crăciun au fost confiscaţi.

Tot miercuri, în jurul orei 15.10, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acţionau pe DN 75, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani din comuna Sălciua, în timp ce transporta cu un autoturism 6 pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.  Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, potrivit prevederilor art. 19 din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvic, iar brazii de Crăciun au fost confiscaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax