Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 30 de pomi de Crăciun tăiaţi ilegal din Munţii Apuseni, recuperaţi de poliţiştii din Albac şi lucrători silvici, după control în teren

Publicat

brazi pomi de craciun Poliţiştii din Albac au recuperat 35 de pomi de Crăciun ce au fost tăiaţi ilegal. Brazii au fost găsiţi după un control în teren.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 13.30, polițiștii Postului de Poliție Albac, în timp ce desfășurau verificări în teren, împreună cu împreună cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni, au găsit 35 de pomi de Crăciun, abandonați, în locul numit “Valea Lamasoi”.

Cei 35 de brazi au fost predați Ocolului Silvic Horea Apuseni, pentru valorificare, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat, în vederea tragerii la răspundere legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax