Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 30 de pompieri militari din Alba pleacă la Galați pentru ajuta la refeacerea localităților grav afectate de inundații

Publicat

Pompierii din Alba pleacă la Galați pentru a-i ajuta pe cei care au fost grav afectați de inundațiile care au distrus în jur de 7000 de case. Este vorba despre o mobilizare la nivel național în rândul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență. 

În urmă cu câteva zile de la Alba a plecat un camion cu doi pompieri militari. Joi, 19 septembrie, reprezentanții ISU Alba au anunțat că 32 de pompieri militari au plecat spre Galați, în două microbuze de transport.

”Pompierii din cadrul ISU Alba se alătură efortului colegilor salvatori din întreaga țară pentru a minimaliza pagubele produse și pentru a asigura sprijinul necesar comunităților grav afectate de inundațiile din județul Galați.

Această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, care acționează coordonat pentru salvarea vieții semenilor, pentru minimalizarea pagubelor și pentru asigurarea sprijinului necesar comunităților afectate de inundații”, au transmis pompierii militari din Alba.

În total aproape de pompieri militari activează la Galați

Pompieri din 26 de unități din țară vor activa în următoarele zile la Galați. Este vorba despre aproape 1000 de pompieri militari.

Noul personal dislocat în județul Galați este pregătit să își desfășoare activitatea pentru cel puțin trei zile. În acest timp, pompierii continuă acțiunile esențiale în gospodăriile afectate de inundații, evacuând mâlul din locuințe, curți și subsoluri. În același timp, lucrează pentru curățarea drumurilor locale de aluviunile aduse de ape, asigurând astfel accesul spre casele oamenilor. În plus, aceștia intervin pentru a evacua bunurile cetățenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate