Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300.000 de locuitori din Alba își pot plăti factura la apă online, de pe orice dispozitiv

Publicat

apa

Locuitorii din județul Alba au acces la serviciul de plată a facturilor de apă potabilă și canalizare emise de SC APA CTTA SA prin platforma pentru plată online cu cardul, disponibilă pe site-ul www.contulmeu.apaalba.ro.

De asemenea, aceștia pot plăti factura la apă și prin aplicația mobilPay Wallet, fie prin scanarea codului QR afișat în pagina de plată pe site-ul www.contulmeu.apaalba.ro sau direct din aplicație, prin salvarea facturii o singură dată în baza codului de abonat.

Potrivit datelor companiei, peste 300.000 de oameni din județul Alba pot accesa noile metode de plată a facturilor de apă rapid, comod și simplu. Aceasta se întâmplă în urma unui parteneriat încheiat între NETOPIA Payments, artON Media Alba Iulia și compania SC APA CTTA SA, operatorul care furnizează și prestează servicii de alimentare cu apă și canalizare din județul Alba.

În prezent, platforma pentru plată online se adresează doar clienților actuali ai companiei SC APA CTTA SA, înregistrarea fiind permisă prin tastarea codului de client unic, afișat pe factura de servicii. Platforma facilitează accesul permanent la situația contului de client, la toate datele de consum și parametrii lor, la toate facturile emise din momentul activării contului, oferind posibilitatea de descărcare a facturii în mod electronic. Totodată, utilizatorii pot primi notificări de atenționare în mod automat din partea furnizorului de apă, cum ar fi, de exemplu, sistarea apei în zona lor, pe o anumită perioadă de timp sau pot trimite sesizări către operatorii SC APA CTTA SA, putând primi un răspuns de la aceștia în mesageria contului lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax