Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de cetăţeni au petrecut sărbătorile de Paşti la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba

Publicat

După un post lung şi purificator, de Paşti, albaiulienii nu au făcut rabat de la mâncare, iar mesele îmbelşugate şi paharele peste măsură au stricat sărbătorile câtorva sute de albaiulieni care au sfârşit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

Doar în ultimele 48 de ore, 360 de cetăţeni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns de urgenţă, la spitalul din Alba. Potrivit medicului Aurel Crişan, şeful UPU Alba, numărul persoanelor care au trecut pragul urgenţelor a fost mare, dar, de aşteptat, în aceste zile. Medicii s-au confruntat cu o serie de afecţiuni, de la colici renale şi biliare, la accidente vasculare şi hipertensiune.

Albaiulienii care au reuşit în aceste zile să evite vizitele la spital au format totuşi cozi mari la farmaciile din oraş. Doar duminică seara, la Farmacia „Remedia” din Alba Iulia, câteva zeci de cetăţeni aşteptau la rând pentru a-şi face aprovizionarea cu medicamente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax