Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300 de intervenţii ale Ambulanţei în judeţul Alba, în minivacanţele de Sărbători. O femeie din Cugir a murit din cauza hipotermiei

Publicat

ambulanta, zapada, accident, iarna Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba au intervenit, în perioada 24 decembrie – 4 ianuarie, în 346 de cazuri, cu 40 mai multe faţă de perioada similară din 2014-2015. Prima zi a anului 2016 a fost fatală pentru o femeie din Cugir, care a murit din cauza hipotermiei. Echipajul a Ambulanţă a preluat acest caz de la spitalul din Cugir, însă viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată.

Femeia de 55 de ani a fost preluată de Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, din apartamentul acesteia, situat pe strada 21 Decembrie din oraş. Aceasta locuia singură, singurul venit era ajutorul social şi nu avea căldură în apartament. A ajuns la spitalul din Cugir, de unde a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la UPU Alba Iulia. Avea temperatura corpului de 36 de grade Celsius. Nu a mai putut fi salvată şi a murit la spitalul din Alba Iulia.

În perioada Crăciunului şi Anului Nou, în total, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba a intervenit în 346 de cazuri. Dintre acestea, 115 de situaţii au fost de „cod roşu”, cazuri grave. Alte 185 au fost de „cod galben”, iar 46 au fost doar transporturi de pacienţi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax