Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300 de jandarmi asigură măsuri de ordine publică la Alba Iulia, de Ziua Națională. Atenționări pentru participanți

Publicat

jandarmerie jandarmi

Duminică, 1 Decembrie, peste 300 de jandarmi vor fi angrenați în misiunile de asigurare a măsurilor de ordine publică la activitățile militare comemorative și religioase organizate în Alba Iulia.

În sprijinul acestora vor acționa și alte structuri: Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia și Poliția Locală Alba Iulia.

Citește și Peste 400 de polițiști din Alba, la datorie de Ziua Națională. Recomandări pentru șoferi și cetățeni. RESTRICȚII de circulație

Jandarmeria Alba recomandă participanților să adopte un comportament decent, să respecte prevederile legale în vigoare, precum și recomandările forțelor de ordine.

Vezi PROGRAM complet Festival de România 2019 Alba Iulia. Concerte HOLOGRAF, CARGO și VIȚA de VIE, ceremonie militară, masă populară

Totodată, participanții sunt rugați să ceară sprijinul jandarmilor  aflați în dispozitiv sau prin prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență –112.

Sâmbătă, cu ocazia manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie, două plutoane din cadrul Jandarmeriei Alba vor participa la ceremoniile militare de depuneri de coroane și jerbe de flori la statuile lui  I. C. Brătianu,  Iuliu Maniu, Mihai Viteazul, precum și e Regelui Ferdinand I și a Reginiei Maria, în Alba Iulia.

Aceștia vor fi în misiuni și la alte evenimente din județ, în acest weekend: meciul de fotbal de la Cugir între A.F.C. Metalurgistul Cugir și A.C.S. Sticla Arieșul Turda, de la Galda de Jos dintre echipele Industria Galda și C.S.C. Sânmartin, la Alba Iulia între echipele A.F.C. Unirea și S.C.M. Zalău,  precum și la meciul de volei dintre echipele C.S. Alba Blaj și Știința Bacău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax