Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de localuri de jocuri de noroc din Alba, controlate de polițiști. Au fost aplicate amenzi în valoare de 528.000 lei

Publicat

jocuri de noroc

În cursul zilei de joi, 4 aprilie 2013, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o acţiune de identificare şi sancţionare a ilegalităţilor în domeniul jocurilor de noroc de tip “slot-machine”.

Pe raza judeţului Alba au fost verificate 318 de săli și spaţii în care se desfăşoară jocuri de noroc, fiind indisponibilizate 132 de aparate, în valoare de 528.000 lei.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 43 de infracțiuni cele mai multe (40), privind exploatarea jocurilor de noroc tip “slot-machine”, cu autorizaţie de funcţionare expirate.

La acţiunea de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale de organizatorii de jocuri de noroc tip “slot-machine”, în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, au participat 148 de poliţişti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publică, investigaţii criminale, combatere a criminalităţii organizate şi analiza informaţiilor care au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

Acţiunea a urmărit identificarea tuturor agenţilor economici autorizaţi care exploatează mijloace de joc tip “slot machine”, identificarea şi verificarea tuturor agenţilor economici neautorizaţi care organizează jocuri de noroc şi a sălilor /spaţiilor în care aceştia desfăşoară astfel de activităţi, depistarea cazurilor de evaziune fiscală, verificarea modului în care aceste societăţi comerciale respectă prevederile legale referitoare la condiţiile de autorizare, organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licenţiere şi autorizare, tranzacţionarea de mijloace de joc şi comunicarea acestor tranzacţii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală şi cele privind mărcile.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doru

    vineri, 05.04.2013 at 18:48

    prea multe s-au deschis…??? ma intreb… stie cineva ….cum se citesc??? cine citesc la miez de noapte aceste aparate????!!!!… cum (daca) sunt…renumerate aceste …,,personaje”..???!!! DOMNILOR , NU VA LASATI VIGILENTA LA MANA…..????!!!!
    SA AUZIM DE BINE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax