Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300 de persoane cu acte de identitate expirate şi 25 de locuitori fără forme legale în Alba, identificaţi de poliţişti

Publicat

Poliţiştii de la Ordine Publică din IPJ Alba au identificat 325 de persoane ale căror acte de identitate erau expirate şi alte 25 de personae care locuiau illegal. Au aplicat sancţiuni de 14.907 lei.

Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, în întreg judeţul, o acţiune ce a avut drept scop identificarea persoanelor care nu au solicitat eliberarea actelor de identitate  în termenele prevăzute de lege. Acţiunea s-a desfăşurat luni şi marţi şi au participat poliţişti de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, precum şi efective din cadrul structurilor de evidenţă locală a persoanelor, care au efectuat un număr total de 467 de verificări.

Au fost identificate 25 de persoane care locuiesc ilegal şi 325 de persoane ale căror acte de identitate erau expirate. Au fost aplicate 229 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.907 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax