Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300 de polițiști din județul Alba vor fi la datorie cu ocazia Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului

Publicat

politie

Vineri 15 august, în timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfânta Marie), peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor asigura ordinea și siguranța publică. Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

Conform comunicatului transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Alba, pentru intervalul 15- 18.08.2014 se vor lua o serie de măsuri pentru intensificare acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile aglomerate şi a lăcaşurilor de cult din judeţul nostru dar şi în zonele de agrement, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

În acest sens, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va acţiona zilnic, cu peste 130 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care vor folosi peste 60 de mijloace auto, în dispozitive de ordine publică şi rutieră.

31 de poliţişti de la rutieră vor acţiona zilnic cu 14 aparate radar, pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere.

De asemenea, se va urmări şi depistarea şi sancţionarea cu fermitate a conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice şi va fi asigurată prezenţa activă a poliţiştilor rutieri pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere precum şi pentru fluidizarea şi controlul traficului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax