Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de șoferi amendați pentru viteză, în trei zile. Polițiștii din Alba au scos 14 radare pe drumurile din județ

Publicat

radar

Peste 300 de șoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, în județul Alba, în weekend-ul 2-4 august. Polițiștii de la Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Au folosit 14 aparate radar, amplasate pe segmentele de drum identificate cu risc de producere al accidentelor cauzate de excesul de viteză.

Poliţiştii au depistat 358 de conducători auto care au depăşit limita maximă de viteză şi 183 care au încălcat alte norme privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au reţinut 20 de permise de conducere, din care două pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră.  

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, din care două de conducere cu permisul suspendat și două de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 78.445 lei.

Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi de poliţiştii secţiilor de poliţie rurală. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax