Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de șoferi din Alba testați într-o singură noapte pentru alcool și droguri. Șase permise de conducere au fost reținute

Publicat

Peste 300 de șoferi din Alba au fost testați pentru alcool și consum de droguri, într-o singură noapte, în cadrul unei acțiuni cu efective mărite.

Acțiunea a fost organizată pe principalele drumuri din județ.

Mai exact au fost efectuate 313 testări cu aparatul etilotest și 11 cu aparatul drugtest informează reprezentații poliției din Alba.

În cadrul acțiunii au fost constatate și sancționate 111 abateri de natură contravențională de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, din care două au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului și au fost reținute 6 permise de conducere.

De asemenea, pe lângă polițiștii rutieri au participat și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba care au aplicat un chestionar în vederea realizării unui studiu privind consumul de substanțe psihoactive în rândul conducătorilor auto din România.

Datele furnizate în cadrul studiului sunt anonime și confidențiale, fiind colectate doar în scop statistic, iar rezultatele vor sta la baza elaborării proiectelor de prevenire în domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax