Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de sportivi vor participa la o gala de kickbox și un turneu de lupte la Sebeș: Prima ediție a Cezar Fight Championship

Publicat

După ani de zile, în județul Alba se va desfășura o gală de kickbox, unde 22 de lupători vor disputa 11 meciuri la semi-pro. Evenimentul sportiv va avea loc la Sebeș în data de 18 decembrie. 

Pe lângă cei 22 de luptători care vor urca în ringul galei Cezar Fight Championship, pe timpul zilei, în jur de 300 de sportivi vor lupta într-un turneu, de patru discipline: kempo, light kick-box, Jiu-jitsu brazilian (Gi și no-gi).

Mai exact, evenimentul Cezar Fight Championship este un turneu pentru tinerii lupători din România, care se va desfășura pe parcursul zilei și care se termină cu o gală de kickbox.

Evenimentul este creat și promovat de clubul de kickbox din Alba, Revolution Academy, club sportiv condus de antrenorul Alin Moldovan.

Pe timpul zilei, pe patru suprafețe de luptă în jur de 300 de sportivi din București, Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Tg. Mureș, Bistrița, Mediaș, Reșița, Adjud, Vaslui, Baia Mare, Oradea, Mosnita, Giroda, Denta, Blaj, Pașcani, Roman, Onești, Hațeg, Rodna și Gherla vor lupta pe patru stiluri de luptă.

Seara, de la ora 19.00, iubitorii de sporturi de contact sunt așteptați în sala Florin Fleșeriu din Sebeș, pentru a lua parte la 11 meciuri de kickbox, la categoria semi-pro.

Vor lupta sportivi de la categoria 42 kilograme și până la categoria + 100 de kilograme. Mai jos puteți vizualiza meciurile ce se vor disputa în în gala din 18 decembrie.

ROSTAS MIHAI

CSM RESITA

42 KG ALEXA STEFAN

LEGEND IASI

 

      STEFAN DRUJA

SCORPIONS BARLAD

63 KG    BRATU GABRIEL

CSM PLOIESTI

     CISMARIU IONUT

SCORPION BARLAD

72 KG BOURKIA AYMANE

SOMO TM

PETRUT ALEXANDRU

ACS BAIA MARE

70 KG DUNCA SERGIU

CSM RESITA

 

      NEAGU COSMIN

DEY TAIBOX

67 KG PRISECARU ANDREI

SCORPIONS BARLAD

COSMIN VARGOTCHI

RODNA

70 KG ALBU ALEXANDRU

OTY GYM ADJUD

GABI  MORAR

PFG BISTRITA

 

83 KG

   BOGOS ALEX

SCORPIONS  BARLAD

STAN ALEXANDRU

FIT EXPERT

90 KG PRICE VLAD

BDF TG. MURES

 RAUL HAIDAR

PFG BISTRITA

+100KG PANAITESCU STEFAN

CSM PLOIESTI

    TOFAN ELIAZAR -100KG      DIUGAN VLAD

HUSUSAN BLAJ

PURCEA DARIUS

PFG BISTRITA

 

 75 KG PASCALUTA CATAȘLIN

REVOLUTION ALBA

”Suntem foarte fericiți să punem județul Alba pe harta sporturilor de contact. Este foarte greu să faci o gala de kickbox, însă este și mai greu să faci o gală de kickbox, și tot în ziua respectivă să faci un turneu de lupte. Meciurile vor putea fi urmărite și live pe canalul de YouTube al galei, canal ce va fi postat pe pagina de Facebook a clubului Revolution Academy. Mulțumim sponsorilor și celor ce ne susțin și ne-au susținut, fără ei nu am fi reușit”, a declarat Alin Moldovan, antrenorul și promotorul galei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax