Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 300 de trenuri de călători anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de iarnă. Vezi cursele vizate

Publicat

Peste 300 de trenuri de călători au fost anulate în ţară, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi se circulă restricţionat pe mai multe linii de cale ferată. Persoanele din judeţele din sudul ţării, care se află sub atenţionare de Cod portocaliu până marţi sunt rugate să nu se deplaseze decât dacă este absolut necesar. În aceste zone, în situația în care liniile sunt deschise, CFR va încerca să mențină cel puțin un tren de călători pe relație, astfel încât să existe legături feroviare. În zonele afectate, în această perioadă, nu se vând bilete de călătorie cu anticipație.

De asemenea, pentru parcursul neefectuat, la trenurile care înregistrează întârzieri, la solicitarea călătorilor, se va restitui integral contravaloarea biletelor (pentru distanța neefectuată). Pasagerii pot efectua călătorii, fără plata diferenţelor tarifare, la alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, în situația în care apar modificări în circulația trenurilor la care au bilete valabile. În trenuri se pot cumpăra bilete la tarif de casă, în condiţiile în care călătorii nu au timp să-şi cumpere bilet din cauza modificărilor de circulaţie.  Călătorii vor fi directionați către alte trenuri cu aceleași destinații, în cazul anulării cursei dorite.

Vă prezentăm situaţia valabilă luni, la orele amiezii, privind mersul trenurilor:

– 7 linii de cale ferată închise din cauza ninsorii şi viscolului: Ploieşti – Urziceni, Bucureşti Sud – Olteniţa, Urziceni – Slobozia, Făurei – Buzău, Giurgiu Nord – Videle, Alexandria – Zimnicea, Roşiori Est – Turnu Măgurele.

– 11 linii de cale ferată sunt cu circulaţie restricţionată, din cauza ninsorii şi viscolului: Buzău – Iaşi (prin Tecuci), Ciulniţa – Perişoru, Craiova – Calafat – Piatra Olt, Tecuci – Lieşti, Tecuci – Mărăşeşti, Adjud – Buzău, Tecuci – Făurei, Făurei – Urziceni, Titu – Târgovişte, Bucureşti – Goleşti, Giurgiu Nord – Grădiştea.

Vezi aici lista trenurilor anulate:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax