Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 3000 de albaiulieni folosesc lunar pista de atletism a stadionului Cetate. Poate fi folosită și după lăsarea întunericului

Publicat

În urma lucrărilor de modernizare care au avut loc în anul 2021, peste 3000 de albaiulieni folosesc lunar pista de atletism a stadionului „Cetate”, a transmis joi viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon. 

La trei luni de la darea în folosință a acestei investiții, viceprimarul Marius Filimon, împreună cu Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia, au făcut o evaluare a modului în care pista de atletism răspunde cerințelor celor care o folosesc.

„Una dintre marile probleme ale vechii piste era sistemul de preluare a apelor pluviale. În urma ploilor apa rămânea pe pista de atletism din cauza pantelor greșit realizate. Această problemă este în acest moment rezolvată în totalitate prin realizarea unor pante corecte și a rigolelor care preiau apa de ploaie. De asemenea, tartanul și marcajele se prezintă în stare excelentă.

Estimăm că o dată cu venirea primăverii se va dubla numărul celor care vor alerga pe stadionul “Cetate” mai ales că pista de atletism poate fi folosită și după lăsarea întunericului datorită refacerii sistemului de iluminat. Valoarea totală a investiției a fost de 2,8 milioane lei și a fost suportată integral din bugetul local”, a scris Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Marius Filimon

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax