Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 3000 de jandarmi din Alba, implicaţi în sute de misiuni, în luna iunie. Cele mai multe acţiuni, pentru menţinerea ordinii publice

Publicat

masini jandarmi Jandarmii din Alba au acţionat, în luna iunie, pe parcursul a peste 700 de misiuni, fiind constatate 15 infracţiuni şi 114 contravenţii. De asemenea, aceştia au aplicat 63 de avertismente scrise şi 51 de amenzi, în valoare totală de 19.600 lei. În total, peste 3000 de jandarmi au fost „activi” în luna iunie.

În ceea ce priveşte misiuni de asigurare a ordinii publice, pe parcursul lunii iunie, acestea au fost două la manifestări de protest, 25 la manifestări cultural artistice, şase la manifestări sportive, una pe timpul unei vizite oficiale şi patru la manifestări de altă natură. Pe timpul acestor misiuni au acţionat peste 350 de jandarmi, au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale din care 3 avertismente scrise şi o amendă în valoare de 100 lei.

De asemenea, peste 270 de jandarmi au derulat 74 de acţiuni de restabilire a ordinii publice ca urmare a solicitărilor primite pe adresa Jandarmeriei Alba. Au fost constatate 16 contravenţii, sancţionate cu 11 avertismente scrise şi 5 amenzi, în valoare totală de 1400 lei.

Pentru menţinerea ordinii publice, jandarmii au intervenit în 480 de cazuri, din care 90 în staţiuni montane şi pe traseele turistice adiacente acestora, 97 în zona instituţiilor de învăţământ şi 293 în principalele municipii şi oraşe ale judeţului Alba, în sistem integrat, alături de poliţişti. Au acţionat peste 2400 de jandarmi, fiind constatate 15 infracţiuni şi 93 de contravenţii, cele din urmă fiind sancţionate cu 48 de avertismente scrise şi 45 de amenzi, în valoare totală de 18100 lei.

Au fost executate de asemenea 11 acţiuni în cooperare cu alte structuri ale MAI precum şi în colaborare cu alte instituţii, pe timpul cărora o persoană a fost sancţionată cu un avertisment scris. Totodată au fost puse în aplicare 149 de mandate de aducere a unor persoane aflate în atenţia unităţilor de magistratură.

La capitolul misiuni care au presupus un efort suplimentar pentru organizarea şi executarea activităţilor, jandarmii amintesc  evenimentul „Alba Fest”, organizat în perioada 5 – 7 iunie, „Festivalul Internaţional de Film Etnografic Zlatna” (5-7 iunie), manifestările promoţionale şi cultural artistice din cadrul ediţiei a XIV–a a „Zilei Rozelor” (27 iunie), „Festivalul Muzicii” (19 – 21 iunie), Festivalul Cetăţilor Dacice (18 – 21 iunie) şi mitingul de susţinere a moţiunii de cenzură organizat de o formaţiune politică în data 12 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax