Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 3000 de persoane din Alba, aflate în izolare sau carantină, verificate de polițiști. Câte sancțiuni au fost date

Publicat

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.392 de persoane aflate în carantină, 1.869 aflate în izolare și au fost organizate 22 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 698 de persoane. Alte 141 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei, au transmis reprezentații IPJ Alba. 

Au fost controlate 29 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 112 terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte,  în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 142 de mijloace de transport persoane,  din care 35 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 72 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și  6 care nu a respectat restricțiile de deplasare.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare care a avut loc pe raza municipiului Blaj și a localităților arondate, au fost legitimate 118 persoane, au fost verificate  48 de autovehicule, precum și 12 de restaurante, cafenele, hoteluri terase și magazine neesențiale.

Au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, din care 30 la Legea 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

sursă foto: Arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax