Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 3100 de lei pe lună: Administrația locală va susține financiar cheltuielile de hrană livrată la domiciliu a persoanelor vârstnice din Alba Iulia

Publicat

Consiliul Local Alba Iulia va decide în următoarea ședință asocierea Serviciului Public de Asistență Socială cu Asociația „Filantropia Ortodoxă „Alba Iulia și încheierea unui contract de servicii sociale pentru susținerea  Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice. În cazul în care proiectul va trece de votul consilierilor, administrația locală se angajează să sprijine financiar cu suma de 3.145 de lei pe lună, cheltuielile de hrană livrată la domiciliu și materiale igienico-sanitare.

Prin această asociere se urmărește îmbunătățirea calității vieții pentru 38 de vârstnici cu venituri reduse, bolnavi, dependenți fizic și persoane fără sprijin familial din Alba Iulia. Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia asigură pentru vârstnicii din municipiu servicii de îngrijire la domiciliu. Aceste persoane sunt supravegheate, îngrijite, integrate, social și consiliate psihologic, iar sprijinul administrației locale ar crește calitativ și cantitativ serviciile oferite persoanelor vârstnice.

Un alt scop al acestei asocieri este creșterea implicării comunității locale sub forma voluntariatului în susținere Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.

Solicitarea Asociației „Filantropia Ortodoxă” de susținere financiară din partea administrației locale a cheltuielilor de hrană livrată la domiciliu și materiale igienico-sanitare în sumă de 3.145 de lei pe lună va fi supusă aprobării consilierilor locali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax